Servicios bungalow camping

Mobil-HomeNàutic

Els Mòbil-home són allotjaments de 4 i 2 persones, tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni i una segona habitació amb una llitera. Disposen de cuina-saló i bany. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara

Des de 65€

Mobil home services

Mobil-HomeTramuntana

Els Mòbil-home Tramuntana són allotjaments de 4 i 2 persones, tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni i una segona habitació amb una llitera. Disposen de cuina-saló i bany. Tenen aire condicionat, nevera i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara

Des de 55€

Servicios bungalow camping

Mobil-HomeMestral A

Els Mòbil-home Mestral A són allotjaments de 4 i 2 persones, tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni i una segona habitació amb una llitera. Disposen de cuina-saló i bany. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara

Des de  75€

Servicios bungalow camping

Mobil-HomeMestral B

Els Mòbil-home Mestral B són allotjaments de 2 i 4 persones, tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni i una segona habitació amb una llitera. Disposen de cuina-saló, bany i pèrgola exterior de fusta. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara

Des de  81€

Parcel·les

Disposem de parcel·les de diferents mides ja sigui per anar-hi amb tenda, autocaravana o caravana.Gaudiu de les nostres terrasses amb unes vistes privilegiades!

Servicios bungalow camping

BungalowLlevant

Els Bungalows són allotjaments de 4 persones, de tipus caseta de fusta. Tenen una habitació amb un llit de matrimoni i una habitació amb dos llits individuals, amb cuina-saló i bany. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara

Des de 90€