Mobil-HomeNàutic 2 pax.

Els Mòbil-home Nàutic per a 2 persones són allotjaments tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni. Disposen de cuina-saló i bany. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara
Servicios bungalow camping

Mobil-HomeNàutic 4 pax.

Els Mòbil-home Nàutic per a 4 persones són allotjaments tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni i una segona habitació amb una llitera. Disposen de cuina-saló i bany. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara
Mobil home services

Mobil-HomeTramuntana

Els Mòbil-home Tramuntana són allotjaments de 4 i 2 persones, tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni i una segona habitació amb una llitera. Disposen de cuina-saló i bany. Tenen aire condicionat, nevera i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara
Servicios bungalow camping

Mobil-HomeMestral A

Els Mòbil-home Mestral A són allotjaments de 4 i 2 persones, tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni i una segona habitació amb una llitera. Disposen de cuina-saló i bany. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara

Mobil-HomeMestral B  2 pax.

Els Mòbil-home Mestral B 2 pax. són allotjaments de 2 persones, tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni . Disposen de cuina-saló, bany i pèrgola exterior de fusta. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara
Servicios bungalow camping

Mobil-HomeMestral B  4 pax.

Els Mòbil-home Mestral B 4 pax. són allotjaments de  4 persones, tipus caravana. Estan formats per una habitació amb un llit de matrimoni i una segona habitació amb una llitera. Disposen de cuina-saló, bany i pèrgola exterior de fusta. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara

Parcel·les

Disposem de parcel·les de diferents mides ja sigui per anar-hi amb tenda, autocaravana o caravana.Gaudiu de les nostres terrasses amb unes vistes privilegiades!

Servicios bungalow camping

BungalowLlevant

Els Bungalows Llevant són allotjaments de 4 persones, de tipus caseta de fusta. Tenen una habitació amb un llit de matrimoni i una habitació amb dos llits individuals, amb cuina-saló i bany. Tenen aire condicionat, nevera, microones i cafetera. També disposem de wifi a tot el càmping.

Reserva Ara